The بوستر پمپ Diaries
The بوستر پمپ Diaries
Blog Article
پمپ فشار قوی: این نوع پمپها برای انتقال مایعات در فشارهای بسیار بالا و دبی کم مناسب هستند، به عنوان مثال در سیستمهای آبرسانی شهری با فشار بسیار بالا و در سیستمهای آتشنشانی مورد استفاده قرار میگیرند.
•برنامه ریزی برای کار نوبتی پمپ های بوستر، دارای سیستم عیب یاب اتوماتیک پیش بینی شده در برد کنترل تابلو برق
شیر صافی: وظیفه شیر صافی در سیستم بوستر پمپ، فیلتر کردن مایعات است.
پایداری و قابلیت اطمینان پمپ: انتخاب پمپهایی که با قابلیت اطمینان بالا عمل میکنند و خرابی کمتری دارند.
پمپهای بوستر در انواع و مدلهای مختلفی وجود دارند. این انواع شامل پمپهای سانتریفیوژی، پمپهای جتی، و پمپهای دیافراگمی میباشند.
بوستر پمپ با انجام یک فرآیند متداول و متناسب با نیازهای فشار آب، عمل میکند. نحوه عملکرد بوستر پمپ به شرح زیر است:
نکته ای که در راهنمای نصب و راه اندازی بوستر پمپ آب وجود دارد این است که شما باید با اجزای آن آشنایی داشته باشید تا بتوانید بهترین آن را خریداری و نصب کنید و در ادامه برای شما این موارد را شرح می دهیم.
این نوع پمپ ها برای افزایش فشار آب در منازل یا سیستم های کوچک مورد استفاده قرار میگیرند. آنها معمولاً به صورت عمودی یا افقی قرار میگیرند.
سیستمی شامل دو یا چند پمپ است که بطور موازی به هم متصل شده تا دبی و هد لازم برای تامین website آب بهداشتی مجتمعهای مورد نظر را تامین نماید.
پمپهای توربینی: این پمپها برای انتقال مایعات در فشارهای بسیار بالا و دبی متوسط مورد استفاده قرار میگیرند، به عنوان مثال در صنایع نفت و گاز و سیستمهای آبرسانی شهری با فشار بالا.
از طریق این سیستم متشکل از پمپهای متعدد، بوستر پمپ به بهینهترین شکل، فشار مورد نیاز را تأمین میکند.
هزینه تهیه این سیستم نسبت به سیستم دور ثابت بالاتر است ولی در طول زمان با هزینه مربوط به نگهداری و مصرف برق آن برابری میکند.
ثابت ماندن فشار و حذف ضربات هیدرولیکی از ویژگی های این سیستم است. ارزش تهیه این سیستم نسبت به سیستم دور ثابت بالاتر است، اما در طول زمان با هزینه های نگهداری و مصرف برق خود تعادل مییابد.
بوستر پمپ ها را در دو نوع دور متغیر و دور ثابت با توجه به نوع نیاز ساخته و تولید می شوند .